Over mij

Mijn naam is Elly van Rossum, mijn liefde en passie voor tekenen en schilderen maakt dat ik dit wil delen met iedereen die hierin is geïnteresseerd. Het begeleiden van het creatieve proces fascineert mij.

Ik heb mijn opleiding genoten aan de kunstacademie te Arnhem en heb daar mijn  eerstegraads bevoegdheid tekenen, schilderen en grafiek behaald. Daarnaast heb ik diverse master workshops bij Talens gevolgd.

Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring als docente tekenen en schilderen. In die periode heb ik aan zowel volwassenen als aan kinderen cursussen aangeboden en begeleid. Eveneens ben ik ruim 20 jaar verbonden geweest aan het Huis voor de Kunsten  de Lindenberg te Nijmegen en heb daar ruime ervaring opgedaan  in het geven van teken- en schildercursussen en modeltekenen. Als gastdocent ben ik betrokken geweest bij de Nijmeegse School. Daarnaast heb ik in Groesbeek e.o. meerdere cursussen begeleid o.a. in samenwerking met Stichting Welzijn Groesbeek.